Κάρτα Απεριορίστων Μετακινήσεων

 

  • Εταιρεία εκδίδει κάρτες απεριορίστων μετακινήσεων χαμηλού κόστους.
  • Οι μηνιαίες κάρτες ισχύουν για τις διαδρομές που αναγράφονται σε αυτές και για τον ημερολογιακό μήνα που αναγράφεται στο κουπόνι.
  • Για την έκδοση μηνιαίας κάρτας απαιτείται μια φωτογραφία και η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας ή του διαβατηρίου.
  • Η μηνιαία κάρτα αποτελείται από το στέλεχος  και το αυτοκόλλητο κουπόνι ανανέωσης. Το στέλεχος εκδίδεται μια φορά και φέρει τα στοιχεία και την φωτογραφία του κατόχου – επιβάτη. Το κουπόνι ανανέωσης το αγοράζει ο κάτοχος – επιβάτης κάθε μήνα και το κολλάει επάνω στην κάρτα.
  • Η έκδοση νέων μηνιαίων καρτών και τα κουπόνια ανανέωσης διατίθενται στα γραφεία της Εταιρείας, στο Ναύπλιο, Μπουμπουλίνας 37 (1ος όροφος) τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.
  • Παρακάτω αναφέρονται οι τιμές των μηνιαίων καρτών.1. Για τις διαδρομές με τιμή του εισιτηρίου 1,80 €, η μηνιαία κάρτα κοστίζει 49 € και ισχύει για όλες τις ημέρες του μήνα.2. Για τις διαδρομές με τιμή εισιτηρίου έως 3,20 €, η μηνιαία κάρτα κοστίζει 69 € και ισχύει για όλες τις ημέρες του μήνα.3. Για τις διαδρομές Ναύπλιο-Ισθμός, Άργος-Ισθμός, Ναύπλιο Κρανίδι, Άργος-Κρανίδι, η μηνιαία κάρτα κοστίζει 180 € και ισχύει για όλες τις ημέρες του μήνα.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            4. Για τις διαδρομές Ναύπλιο-Αθήνα, Άργος-Αθήνα η μηνιαία κάρτα κοστίζει 295 € και ισχύει για όλες τις ημέρες του μήνα.