ktelargolida.gr - Preloader

Γραφείο γενικού τουρισμούNAI TRAVEL

Στο “ NAITRAVEL” δημιουργούμε για εσάς τα καλύτερα πακέτα διαμονής, σε ξενοδοχεία και resorts στα ομορφότερα μέρη της Ελλάδας. Συνεργαζόμαστε με τα καλύτερα ξενοδοχεία  στα Ελληνικά νησιά, στην Πελοπόννησο και στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Στο “ NAITRAVEL ” οργανώνουμε για εσάς ονειρεμένα ταξίδια σε όλο τον κόσμο. Στο ταξιδιωτικό μας πρακτορείο θα βρείτε τα καλύτερα οργανωμένα αλλά και tailor made, ταξίδια και πακέτα, ειδικά σχεδιασμένα για τις ανάγκες σας. Επίσης ημερήσιες εκδρομές διοργανώνονται συχνά και μπορείτε να ενημερώνεστε καλώντας στο τηλέφωνο, 6983330130.

Εάν επιθυμείτε την έκδοση αεροπορικών και ακτοπλοϊκών εισιτηρίων, επικοινωνήστε μαζί μας για να βρούμε για εσάς τον οικονομικότερο ναύλο. Σύντομα θα είναι διαθέσιμη μέσω της ιστοσελίδας μας, “ www.naitravel.com , η δυνατότητα και on line κράτησης.

Ακόμη με τα τουριστικά λεωφορεία μας μπορούμε να εξυπηρετήσουμε οποιαδήποτε ζήτηση από σχολεία της Αργολίδας, συλλόγους και αθλητικά σωματεία. Μετακινήσεις ή μεταφορές group με minivan από το Ναύπλιο, το Άργος και όλη την Αργολίδα προς κάθε αεροδρόμιο όπως στο Ελευθέριος Βενιζέλος, Καλαμάτας κ.λπ..

Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας, “info@naitravel.com ”, για κάθε ερώτημα ή κράτηση για τις παραπάνω υπηρεσίες μας.

Με χαρά θα σας εξυπηρετήσουμε.

Μετάβαση στο περιεχόμενο