ktelargolida.gr - Preloader

 

Στις γραμμές από Αργολιδα, Τροιζηνία προς Αθήνα το λεωφορείο φτάνοντας στην Αθήνα, πριν τερματίσει στον σταθμό των υπεραστικών λεωφορείων στον Κηφισό, κάνει στάση στον σταθμό του Μετρό ‘Ελαιώνας’ (εξαιρούνται οι ημέρες που δεν λειτουργεί το μετρό).
Από τον σταθμό ‘Ελαιώνας’ μπορείτε να επιβιβαστείτε στους συρμούς, της γραμμής 3 προς Αιγάλεω – Πειραιά και το σταθμό ‘Δημοτικό Θέατρο’, ή προς Χολαργό και προς Αεροδρόμιο. Στην ίδια γραμμή, με κατεύθυνση προς Χολαργό, μετά από δύο στάσεις στο σταθμό ‘Μοναστηράκι’, μπορείτε να μετεπιβιβαστείτε στους συρμούς της γραμμής 1 (Ηλεκτρικός) προς Πειραιά ή Κηφισιά. Από τον επόμενο σταθμό ‘Σύνταγμα’, μπορείτε να μετεπιβιβαστείτε στους συρμούς της γραμμής 2 (Μετρό), προς Ελληνικό ή προς Ανθούπολη και στους συρμούς του ΤΡΑΜ προς Φάληρο (ΣΕΦ), Πειραιά, Ελληνικό, Γλυφάδα και Βούλα ( ΕΛΑΙΩΝΑΣ.pdf ).

Από τον σταθμό του Μετρό ‘Ελαιώνας’, μπορείτε να μεταφερθείτε στον Σταθμό Υπεραστικών Λεωφορείων Κηφισού με την express λεωφορειακή γραμμή του ΟΑΣΑ “052” και αντίθετα.

Μετάβαση στο περιεχόμενο