Μεταφορά μαθητών

Η ΚΤΕΛ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ Α. Ε. μεταφέρει δεκαετίες τώρα τους μαθητές της Αργολίδας και της Τροιζηνίας, αναλαμβάνοντας το έργο αυτό, μετά από διαγωνισμό στον οποίο καλούνται να συμμετάσχουν όλες οι Εταιρείες μεταφοράς επιβατών από όλη την Ευρώπη.

Η Εταιρεία μας, στα πλαίσια των εντατικών ελέγχων, που διεξάγει η πολιτεία, σχετικά με την ποιότητα της μεταφοράς των μαθητών, επιδεικνύει τη μέγιστη υπευθυνότητα, ως προς την ασφάλεια και ακρίβεια της μεταφοράς, ώστε να συμβαδίζει με τις υψηλές απαιτήσεις της αναθέτουσας Αρχής. Η Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας και Πειραιώς, δείχνουν ιδιαίτερη ευαισθησία στο θέμα αυτό και η ΚΤΕΛ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ Α. Ε. ανταποκρίνεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Τα λεωφορεία της Εταιρείας μας, είναι εξοπλισμένα με τα τελειότερα συστήματα ασφαλείας, των μεγαλύτερων ευρωπαϊκών κατασκευαστών και το 80% αυτών είναι έτους κατασκευής 2004 και νεότερα. Όλα τα λεωφορεία, περνούν τους τακτικούς ελέγχους ΚΤΕΟ σχολαστικά και επιπλέον ελέγχονται σε καθημερινή βάση από τεχνικούς και τους οδηγούς της Εταιρείας μας.

Οι οδηγοί των λεωφορείων έχουν προσληφθεί νόμιμα και διαθέτουν λευκό ποινικό μητρώο, πιστοποιητικά υγείας και την κατάλληλη άδεια οδήγησης. Εργάζονται στα πλαίσια του νόμιμου ωραρίου και αμείβονται σύμφωνα με τις συλλογικές συμβάσεις εργασίας, εξασφαλίζοντας έτσι στην αναθέτουσα Αρχή και στην τοπική κοινωνία, τη βεβαιότητα ότι οι μαθητές μετακινούνται με μία από τις καλύτερες Εταιρείες μεταφοράς επιβατών της Ελλάδας.