ktelargolida.gr - Preloader

Τιμές εισιτηρίων Πληροφορίες διαδρομών

Ταξιδέψτε με την ΚΤΕΛ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ Α. Ε. από Αργολίδα και Τροιζηνία, Σπέτσες, Πόρο προς Ισθμό, Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Τρίπολη, Καλαμάτα και αντίθετα. Βρείτε το δρομολόγιο που σας εξυπηρετεί από το μενού με τις περιοχές αριστερά.

Η ΚΤΕΛ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ Α. Ε. αναλαμβάνει την υποχρέωση να καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για τη σωστή εκτέλεση των δρομολογίων. Τα δρομολόγια που παρουσιάζονται στην παρούσα ιστοσελίδα ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς καμία προειδοποίηση και δεν μπορούν να αποτελέσουν εγγύηση δεδομένου ότι καιρικές συνθήκες, απεργίες, καθώς και άλλοι παράγοντες δύναται να επηρεάσουν την εκμετάλλευση. Η ΚΤΕΛ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ Α. Ε. δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν επελθούσες ή άλλες προκύπτουσες από την ανωτέρω πληροφόρηση ακόμη και σε περίπτωση κατά την οποία έχει ειδοποιηθεί εγκαίρως η Εταιρεία για τέτοια πιθανότητα. Σε τέτοια περίπτωση, ο επιβάτης έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσει το εισιτήριο του ακυρωθέντος δρομολογίου στα αμέσως επόμενα διαθέσιμα δρομολόγια που θα του υποδείξουν οι υπάλληλοι της Εταιρείας.

Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει τις ώρες και τα δρομολόγια που υπάρχουν σ’ αυτή την ιστοσελίδα, όπως και στα ενημερωτικά της φυλλάδια, για λόγους που κρίνει απαραίτητο και πάντα στα πλαίσια που ορίζει η νομοθεσία, γνωστοποιώντας τις αλλαγές με την αμεσότερα δυνατή ενημέρωση της ιστοσελίδας και με ανακοινώσεις στους σταθμούς και στα πρακτορεία της.

Την ημέρα των Χριστουγέννων της Πρωτοχρονιάς και του Πάσχα εκτελείται περιορισμένος αριθμός δρομολογίων. Περιορισμένος αριθμός δρομολογίων εκτελείται επίσης την παραμονή και την επομένη αυτών των ημερών.

Εκτός από τα τακτικά δρομολόγια, κάθε Παρασκευή, Κυριακή ή τις ημέρες των μεγάλων εορτών και ανάλογα με την παρουσιαζόμενη επιβατική κίνηση, εκτελούνται επιπλέον δρομολόγια.

ΠΡΟΣΟΧΗ

 Οι επιβάτες μπορούν να μεταφέρουν μέχρι δύο (2) αποσκευές ΔΩΡΕΑΝ αλλά με δική τους ευθύνη.

Οι υπάλληλοι της Εταιρείας μας, ο εκδότης, ο φορτοεκφορτωτής, ο οδηγός, ο ελεγκτής, είναι αδύνατο να γνωρίζουν τους κατόχους των αποσκευών. Δεν φέρουν καμία ευθύνη σε περίπτωση παραλαβής των αποσκευών από λάθος άτομο ή στην περίπτωση απώλειας.

Για τις απώλειες αντικειμένων (προσωπικών ειδών, αποσκευών κ.α.) κατά την επιβίβαση, μέσα στο λεωφορείο κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας και κατά την αποβίβαση είναι αρμόδιες οι κατά τόπους Αστυνομικές αρχές. Σε τέτοια περίπτωση, σε συνεργασία με τους υπαλλήλους μας, πρέπει να ενημερώσετε αμέσως την Αστυνομία.

Για την αποφυγή κάθε ταλαιπωρίας λόγω απώλειας αποσκευής, παρακαλούμε να αναγράφετε τα στοιχεία σας ή να υπάρχουν διακριτικά επάνω στην αποσκευή σας που να κάνουν εύκολη και σίγουρη την αναγνώρισή της. Από τα πρακτορεία μας μπορείτε να προμηθευτείτε ειδικά καρτελάκια, να αναγράψετε σε αυτά τα στοιχεία σας και να τα περάσετε στις χειρολαβές των αποσκευών σας.

Όταν οι αποσκευές σας περιέχουν εύθραυστα αντικείμενα, ή είναι ιδιαίτερα μεγάλης αξίας, να ενημερώνετε τους αρμόδιους υπαλλήλους για την τοποθέτηση των αποσκευών αυτών σε ειδικό χώρο στα λεωφορεία.

Απαγορεύεται η μεταφορά εύφλεκτων και εκρηκτικών υλών.

Ευχαριστούμε που εμπιστεύεστε τις αστικές και υπεραστικές γραμμές της ΚΤΕΛ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ Α. Ε. για τις μετακινήσεις σας.

Σας ευχόμαστε καλές μετακινήσεις.

Μετάβαση στο περιεχόμενο